Ta vare på bilen din utover garantitiden

Mange unngår å ta service på eldre biler fordi man ikke ønsker å bruke penger på vedlikehold, men service på eldre biler er vel så viktig som på nye. Først og fremst for å sikre at bilen er trygg på veien, men også for å unngå unødvendige problemer med bilen i hverdagen. Et godt vedlikehold vil også ha betydning for verdien på bilen den dagen du bestemmer deg for å selge.

Det er viktig å huske på at en bil ikke bare slites gjennom bruk, men også gjennom alderdom. En bil kan fint stå seg i hjel, og behovet for vedlikehold er like stort for biler som «bare står i garasjen»

Bilen trenger blant annet regelmessig oljeskift. Kombinerer du dette med noen sjekkpunkter, vil du alltid få vite i hvilken tilstand bilen din er i, og du slipper store overraskelser. Det er mye dyrere å reparere bilen enn å vedlikeholde.

Hvorfor velge merkeverksted?

Vi ønsker at du som Renault-eier skal oppleve et tilfredsstillende og rimelig bilhold uansett hvor gammel bilen er. Derfor tilbyr vi deler av høy kvalitet som er designet spesielt for alle våre Renault-modeller. Dette fører til lave vedlikehold- og reparasjonskostnader og gir din Renault en trygg og økonomisk levetid.

Ved å ta service på merkeverksted er det kvalifisert personell som gjør jobben og du kan være trygg på at deler fungerer slik de skal.