Renault Clio top bilde
Renault Clio top bilde

Bygg din bil og få et skreddersydd tilbud

CLIO nå fra 246 000,-

Pris er inkl. frakt og levering til forhandler.

Se mulighetene og bygg bilen etter dine egne ønsker og behov.

CLIO

Flottere enn noensinne!

Be om prøvekjøring

Flottere enn noensinne!

Du vil falle for CLIO med en gang. Med sine myke kurver, uttrykksfulle front og sportslige bakparti er CLIO en bil som skiller seg ut. Renault-logoen midt i grillen etterlater ingen tvil om hvem du har med å gjøre. Nytt design ned til hver minste detalj!


Visste du at?

 • CLIO IV kommer med bensinmotoren Energy 0,9 TCe 90 med Stop & Start (113 g CO2/km) som er Renaults første tresylindrede motor med turbo og direkte innsprøytning.
 • Navigasjon, Cruise Control, LED-lys, MP3-radio, AUX, USB med Bluetooth, bakkestartassistent, Renault Bass REFLEX, og mye mer er standard fra første nivå.


Slutter ikke å fascinere

Renault CLIO har blitt en spennende og attraktiv bil. Den er moderne, men har likevel særpreg i massevis. Den nye lyssignaturen, som er integrert i LED Pure Vision-lyktenex, er umiddelbart gjenkjennelig. Sett fra siden forsterker de nye 17-tommers Optemic-felgenexx med sort diamantfinish den dynamiske silhuetten. Alt på CLIO er grundig gjennomtenkt, helt ned til hver minste lille detalj.

xStandard på Intens. xxEkstrautstyr på Intens.


Helt unik og tilpasset din smak

Renault CLIO er i utgangspunktet en svært attraktiv bil, og med alle tilpasningsmulighetene kan du i tillegg gi den en personlig vri. Takdekor, glasstak, speilhus og utvendig styling – tilpass nye CLIO etter egen smak og stil. Innvendig kan du velge mellom flere forskjellige designer på setetrekk, dashbord, rammen rundt luftdysene og girspaken. Velg et interiør som harmonerer med resten av tilværelsen din!


Under huden på Renault CLIO

Renault CLIO har mye mer å by på enn et flott utseende. Det avanserte teknologiske utstyret og den høye komforten gjør enhver kjøretur til en sanselig opplevelse. Prøv det nettilkoblede R-LINK Evolution-systemets* innovative og brukervennlige funksjoner, og nyt omsvøpende lyd fra Bose®- anlegget*. Med førerassistentsystemer som Easy Park Assist* blir kjøreturen mindre stressende, og du kan velge mellom forskjellige motorer med god drivstofføkonomi og høy ytelse.

*Ekstrautstyr på INTENS.


LES MER OM R-LINK


Nøkkeldimensjoner

For alle mål, se brosjyre.

Galleri

Utstyrsnivå

 • Automatisk klimaanlegg
 • Parkeringssensor
 • 16″ alufelger «Pulsize» sort
 • Handsfree nøkkelkort
 • Full LED hovedlys
 • Cruise control og hastighetsbegrenser
 • Bakkestartassistent
 • Regn- og lyssensor
 • Multimediasystem MEDIA NAV evolution
  (Apple CarPlay/Android Auto-kompatibelt)
Bilde av Kaja Stenbrenden

Hei, lurer du på noe om CLIO?

Ring meg gjerne direkte på +47 91745870 eller send meg en e-post på kaja@autocenteretas.no

Kaja Stenbrenden
Salgssjef